3 festivaluri la care sa mergi in 2021

 Daca anul acesta festivalurile si evenimentele culturale si sociale au fost amanate din cauza pandemiei de coronavirus, in anul 2021, acestea promit sa se intoarca in forta. Asadar, daca ai dus dorul festivalurilor, nu mai ai mult de asteptat, deoarece anul viitor se anunta a fi bogat in muzica, teatru, evenimente culinare si cate si mai cate.

Iata, in randurile ce urmeaza, 3 festivaluri la care iti recomandam sa mergi in 2021:

  1. Festivalul RoVegan

Cel mai mare festival destinat producatorilor si consumatorilor de produse lacto-vegetariene isi va avea prima editie chiar anul viitor, in 2021. Organizatorii festivalului isi propun sa ofere participantilor produse sanatoase, obtinute in Romania. Practic, festivalul se adreseaza consumatorilor de produse lacto-vegetariene si doreste sa atraga atentia publicului asupra necesitatii unui regim de viata sanatos, compus dintr-o varietate de produse vegetariene, ovo-lacto-vegetariene si produse de origine marina. De asemenea, RoVegan are diverse parteneriate cu mai multi furnizori  avand ca scop furnizarea de activitati sportive.

  1. Festivalul Untold

Programat pentru perioada 5-8 august 2021, festivalul Untold incearca sa reconfirme prezenta tuturor artistilor ce trebuiau sa vina in 2020. Timp de 4 zile si 4 nopti magice, iubitorii muzicii electronice se vor bucura de prezenta mai multor artisti internationali, printre care se numara David Guetta, Pussycat Dolls, Iggy Azalea, Lost Frequencies, Alesso, Above&Beyond, Cirez D, Amelie Lens, Paul Kalkbrenner, The Script, Steve Aoki, Charlotte De Witte si multi altii.

Inca de la prima editie, Untold a devenit unul dintre cele mai iubite festivaluri muzicale din Romania, avand succes atat in randul fanilor romani, cat si in randul melomanilor din afara granitelor tarii.

  1. Festivalul Electric Castle

Programat pentru perioada 14-18 iulie 2021, mult iubitul festival de muzica ce are loc la Castelul Banffy in apropiere de Cluj-Napoca, reprogrameaza si el pentru anul viitor editia ce trebuia sa aiba loc in 2020. Deja au fost confirmate primele trupe, printre acestea numarandu-se Gorillaz, Deftones si Twenty One Pilots.

Lineup-ul editiei din 2020 includea formatii precum The Chemical Brothers, Machine Gun Kelly, High Contrast, TIGA, Noisia, Purple Disco Machine, Tommy Cash, The Neighbourhood, Foals, Reez, Amon Tobin, Urbandawn, Bicep, Goldie, B. Traits, Erol Alkan si multi altii.