3 sfaturi pentru o nunta fara stres

3 sfaturi pentru o nunta fara stres

3 sfaturi pentru o nunta fara stres

Esti framantata? Ai planuit o nunta timp de cateva luni si acum vrei ca oamenii din jurul tau sa se distreze si sa se simta bine. Totul pare a fi pe muchie de cutit! In ziua ta cea mare vrei sa stai linistita si am pentru tine 3 sfaturi pentru o nunta fara stres. Ziua nuntii tale poate aduce mult stres, atat inainte cat si in timpul zilei de nunta. Dar am fost la destule nunti ca fotograf de nunta pentru a sti ca atata timp cat spui „o sa fie bine”, atunci totul se v-a rezolva. Doar amintiti-va ca cel mai important lucru despre ziua nuntii nu este rochia, florile, petrecerea, familia sau pozele. Cel mai important lucru despre ziua nuntii tale este casatoria cu persoana pe care o iubesti!

Lucrurile se intampla rapid in ziua ta de nunta, poate sa nu fie perfecta in functie de program. Dar sa-ti aduci aminte ca nunta este doar o zi, se concentreaza pe legatura dintre tine si persoana iubita.

Acestea sunt sfaturi care te pot ajuta sa ramai sanatoasa in ziua nuntii tale:

1. Angajati un organizator de nunta

Un bun organizator sau planificator de nunta te va ajuta sa nu alergi dupa furnizori. Nu vrei sa alergi dupa fotograful de nunta, locatia pentru restaurant, trupa sau dj-ul pentru nunta, organizatorul de nunta are legaturi cu fiecare dintre acestia. Ei au experienta, planificand mai multe nunti si stiu cum pot face fata diferitelor scenarii care ar putea aparea. Nu subestima un planificator de nunta grozav!

2. Nu faceti totul de una singura

Domnisoarele dumneavoastra de onoare si cavalerii de onoare nu trebuie sa fie alesi doar pentru includerea lor in nunta. Ar trebui sa fie prieteni buni si prieteni de incredere. Puteti cere ajutorul acestora pentru a va ajuta cu anumite sarcini, dupa cum este necesar. Va puteti baza intotdeauna pe sfaturile unui fotograf de nunta daca doriti sa stiti mai multe detalii despre organizarea unei nunti.

3. Elope sau nunta secreta

Elopement inseamna un eveniment secret, poate fi atat de distractiv si mult mai putin stresant decat o nunta plina cu o multime de invitati. Nu trebuie neaparat sa fugiti intr-o locatie exotica, indepartata, desi asta ar arata super in pozele fotografului de nunta ales. Un fotograf profesionist de nunta poate face drumul lung cu dumneavoastra, indiferent de locatia alesa.

Daca doriti sa fugiti, dar totusi doriti sa sarbatoriti cu prietenii si familia, luati in considerare o mica petrecere in curte. Aceasta poate fi un mod distractiv de a sarbatori care nu implica multa planificare sau costuri majore.