Afla cum poti sa identifici cel mai bun frigo service pentru aparatura ta!

frigo service

Sistemele de refrigerare sunt elemente extrem de importante pentru buna functionare a oricarei afaceri care comercializeaza produse perisabile. Poate fi vorba despre alimente, bauturi sau medicamente. Atat timp cat bunurile trebuie pastrate la rece, temperatura optima trebuie mereu asigurata. In cazul in care detii o astfel de afacere, stii ca orice defectiune la instalatia de racire poate provoca alterarea produselor si pierderea lor.

Din nefericire, raul provocat de incidente de acest fel este iremediabil, daca nu sunt luate masuri imediate. Produsele alterate nu mai pot fi folosite in niciun fel, iar valoarea lor trebuie trecuta la capitolul pierderilor. Tocmai de aceea, ai nevoie sa stii mereu la ce frigo service poti apela pentru ca orice defectiune sa se rezolve rapid si eficient. Iata tot ce trebuie sa stii despre serviciile pe care trebuie sa ti le ofere un service pentru echipamente frigorifice!

Cine poate avea nevoie de un frigo service

Persoanele fizice carora li s-a defectat frigiderul nu sunt in aceeasi situatie cu afacerile care se confrunta cu echipamente frigorifice defecte. Un frigider stricat poate fi reparat de un meserias sau poate fi inlocuit destul de usor, fara costuri foarte importante. In plus, persoanele obisnuite pot face fata fara frigider o perioada de timp. In cazul afacerilor, este vorba despre echipamente care functioneaza la o intensitate mult mai mare si care nu pot fi cu usurinta inlocuite. De asemenea, daca sunt comercializate produse ce necesita refrigerare, acestea nu pot fi private de conditiile oferite de un frigider sau congelator de calitate. 

Astfel, buna functionare a sistemelor de refrigerare trebuie sa fie asigurata in permanenta pentru companiile din industria berii, vinului, laptelui sau din industria alimentara. Si farmaciile si depozitele de medicamente au nevoie de frigidere care sa functioneze la capacitate maxima, in permanenta. In plus, sunt dependente de echipamente frigorifice functionale si magazinele alimentare, hipermarketurile si supermarketurile. Iar acestea nu pot apela decat la profesionisti de top din cadrul unui frigo service pentru a rezolva eventualele defectiuni.

De ce service profesional?

Motivele pentru care service-urile profesionale sunt cele catre care trebuie sa se indrepte companiile care au nevoie de reparatii la echipamentele frigorifice nu sunt deloc putine la numar. In primul rand, un frigo service garanteaza interventii rapide, de urgenta. Acesta este un argument esential, deoarece fiecare minut in care echipamentele frigorifice nu functioneaza poate aduce pierderi pentru firma. Expertii unui service bun se deplaseaza imediat la sediul firmei afectate pentru a rezolva problemele aparute la chillere, schimbatoarele de caldura sau cele multitubulare. 

In plus, daca ai o firma si alegi sa colaborezi cu un frigo service profesionist, intregul sistem de refrigerare va fi monitorizat in mod digital, in permanenta. Astfel, eventualele probleme vor putea fi preintampinate. Pe langa monitorizare, un alt serviciu oferit este cel de mentenanta. Realizate in mod preventiv, lucrarile de mentenanta sunt verificari ale sistemului de refrigerare, in asa fel incat orice problema sa fie identificata din timp si sa fie evitate eventualele pierderi. 

Progresul tehnologic al ultimilor ani a permis service-urilor de top sa isi dezvolte si capacitatea de analiza a consumului provocat de echipamentele frigorifice. Combinand experienta din domeniul tehnic cu statisticile oferite de echipamentele de analiza, un frigo service specializat iti poate oferi asistenta cu privire la modul in care consumul de energie poate fi redus. 

In cazul in care te confrunti cu orice fel de probleme la aparatura frigorifica a magazinului sau depozitului tau, nu trebuie sa recurgi la improvizatii sau la oameni care nu sunt autorizati sa profeseze in domeniu. Apeleaza la Servicefrigonline, un frigo service cu echipa de specialisti pregatiti sa remedieze orice problema!