Aranjamente florale de toamna care aduc savoarea anotimpului

La IMOD Flowers, am inclus toamna intr-un buchet de flori pe care sa il daruiesti persoanelor dragi din viata ta. Daca vrei sa inseninezi ziua cuiva acum, cand zilele sunt mai scurte si am renuntat la hainele de vara in favoarea hainelor mai groase, de toamna, ofera un aranjament floral care aduce savoarea toamnei in orice incapere.

Ce aranjamente florale de toamna sa alegi

Emotia toamnei este redata de culorile si parfumul florilor de toamna care nu pot sa lipseasca din camera, sala de receptie, biroul sau cabinetul tau. Cand florile de vara isi pierd petalele si se ofilesc, in gradini isi fac simtita prezenta minunatele flori de toamna. Ce flori de toamna sa alegi?

Ochiul boului – infloreste toamna si simbolizeaza fidelitatea. Daca vrei sa ii daruiesti sotiei un buchet de flori cu aer de toamna de la IMOD Flowers, include cateva tulpini de ochiul boului.

Anemonele – infloresc in lunile septembrie si octombrie si au culori vii ce dau viata unor minunate aranjamente florale. Aceste flori gingase ajuta la relaxare si calmare.

Dalia – are un colorit spectaculos – grena, alb, violet, roz, galben, portocaliu – si este o adevarata regina a toamnei. Incununata de alte flori, intr-un buchet de toamna de la IMOD Flowers, dalia transmite respect, iubire, atentie si implicare.

Crizantema – acest vestitor al toamnei infloreste de la sfarsitul lui august pana tarziu in octombrie. Florile de crizantema sunt asociate cu viata lunga, intelepciunea si sanatatea, de aceea aranjamentele florale cu crizanteme sunt potrivite la aniversarile celor dragi.

Gladiola – este una dintre cele mai populare flori de toamna caci denota eleganta si este o adevarata incantare pentru ochi.

Carciumaresele – aduc savoarea toamnei in inima si in casa. Aceste flori se daruiesc in semn de prietenie si afectiune durabila.

Cum aduci savoarea anotimpului cu florile de toamna

Spectacolul magic oferit de florile toamnei cu greu poate fi egalat. Cand oferi un aranjament floral de toamna de la IMOD Flowers, atentia ta este livrata la timp, iar persoana destintara va fi incantata de gestul tau. Buchetul de flori va va conecta cu natura, iar gestul de romantism autumnal nu va fi ignorat.

Insoteste buchetul de flori de un mesaj, o cutie de bomboane sau o sticla de vin pe care sa le savurati si sa va bucurati impreuna de aceasta zi de toamna. Daca nu stii ce flori sa alegi, cere ajutorul specialistilor de la IMOD Flowers sau comanda unul din aranjamentele florale din catalog.

Frumoasele aranjamente de toamna in dovleac rezista mai mult de o saptamana si, cu siguranta, aduc savoarea si emotia toamnei in casa ta. Inspira-te din toamna cand oferi un buchet de flori si recreaza atmosfera acestui sezon in cabinetul sau biroul de receptie.

Comanda de la IMOD Flowers aranjamentul floral perfect care sa surprinda un tablou perfect de toamna. Sentimentul de toamna este redat atat de combinatiile de culori ale florilor autumnale, cat si de parfumul lor si al frunzelor folosite in aranjamentul floral.