Calculatorescu.ro – sursa ta de informare privind tehnologia

calculatorescu

Tehnologia face parte din viața noastră de zi cu zi, nu-i așa? Ba chiar am putea spune că primul obiect pe care punem mâna când ne trezim este telefonul mobil, iar înainte de culcare tot el e vinovat pentru încă un clip de pe YouTube sau încă un mesaj trimis pe Instagram.

Calculatorescu.ro este un site de tehnologie care își propune să trateze tehnologia ca stil de viață. Vei găsi articole de tip review, tutoriale, dar și o secțiune dedicată celor mai noi știri din tech din luna curentă unde vei putea citi despre ce s-a mai întâmplat în lume.

calculatorescu

Review-urile sunt scrise din perspectiva unui utilizator care vrea să vadă ce pot face acele gadget-uri în lumea reală. Nu vei găsi articole pline de detalii tehnice greu de înțeles și experiența personală va fi principalul factor care va face diferența dintre gadget-uri.

Cu toate astea, categoria despre review-uri nu se rezumă doar la gadget-uri, ci cuprinde și diferite softuri de calculator, aplicații android, dar și jocuri PC/Android.

Cât despre tutoriale, acestea sunt din diferite domenii. Prin urmare nu putem stabili un grad de dificultate valabil pentru toate, dar ideea de bază este tot aceea de a oferi informații cât mai ușor de înțeles și soluții rapide la problemele cu care vă întâmpinați. De exemplu, puteți găsi tutoriale despre cum să descarci clipuri video de pe YouTube sau despre cum să verifici dacă un telefon este original sau fake, dar și lucruri mai nișate pentru Lightroom.

Știrile vin în medie câte două sau trei pe zi și sunt incluse într-un fel de timeline în 12 articole pe an, câte unul pentru fiecare lună. Acestea doresc să cuprindă informații de interes pentru pasionații de tehnologie.

De asemenea, ca un fel de bonus, există și o categorie pentru WordPress care include tot felul de informații despre crearea și oganizarea unui site sau a unui blog personal. Acolo vei găsi articole tehnice despre cum să setezi o temă wordpress, dar și articole despre ce informații ar fi bine să conțină pagina de contact sau ce înseamnă SEO și cum poți face asta pe cont propriu, dar și costurile pe care le implică în materie de timp.

Acestea fiind spuse, sper că v-am convins să dați acestui site o șansă, iar dacă este util sau nu rămâne la latitudinea fiecăruia să decidă după ce-l vizitează.