Ce au în comun vacanta de Paşti, 1 Mai şi China?

Agenţia Dal Travel are o nouă ofertă de circuit în China la un super-preţ pentru grupul de turişti pentru anul 2019. Acest circuit se numeşte Marea China cu Croaziera de 5* şi este un pachet turistic complet care cuprinde oraşele surprinzătoare ale ţării asiatice.

Aşadar, vei vedea Hong Kong, Macao, Beijing, Shanghai, Luoyang, Xian, Hangzhou, Guilin, Chongqing, Fengdu, Shibaozhai, Defileul Qutang, Defileul Wuxia, Defileul Xiling, Yichang, Suzhou, Guangzhou. Nu în ultimul rând, vei avea şansa să pleci în croazieră pe Fluviul Li.

Durata călătoriei va fi de 20 de zile, cu mic dejun, prânz şi cină incluse. În cazul acesta, plecarea se va face în data de 30 aprilie şi va lua sfârşit în data de 19 mai. Oferta acestui circuit al Chinei 2019 este de 2.660 de euro / loc într-o cameră dublă, iar ca supliment single preţul este de 690 de euro, valabile pentru un grup turistic de minimum 25 de persoane. Cu cât grupul este mai mic, cu atât preţul va creşte cu 60 de euro de persoană. Veste bună: se caută partaj o doamnă.

Sunt o mulţime de lucruri pe care trebuie să le vezi în China. Cu Dal Travel, îţi vei petrece timpul vizitând Beijing, capitala Chinei, vei merge la Marele Zid Chinezesc, vei vedea Palatul Imperial, vei cunoaşte Grotele Luoyang care fac parte încă din anul 2000 din patrimoniul UNESCO, vei vizita ansamblul arhitectural dedicat Pagodei Marii Gâşte Sălbatice din oraşul Xi’an sau vei merge la Muzeul de Istorie Shaanxi. Bifează pe lista de planuri cea mai nouă oferta de circuit în China cea Mare!

DalTravel şi cele mai frumoase circuite ale Chinei pentru anul 2019

Circuitul din mai, China – marele tur de primăvară, are o perioadă de 14 zile cu mic dejun, prânz şi cină incluse. Aici, te poţi bucura de Hong Kong, Macao, Beijing, Shanghai, Xian, Guilin, dar şi de o croazieră pe Fluviul Li.

Data de plecare va fi în 10 mai şi te vei întoarce în România pe 23 ale aceleiaşi luni. Ca ofertă promoţională, DalTravel îţi propune două variante în funcţie de nevoile tale, şi anume 1.690 de euro cameră double şi 400 de euro single sau 1.890 de euro double şi 430 de euro single pentru grupul de turişti.

Cine spune că dacă vara trece, nu mai există distracţie? În toamna anului 2019 ai şansa de a revedea China – marele circuit de toamnă. Dacă nu ai reuşit să vizitezi una dintre cele mai frumoase ţări ale Asiei, există o oportunitate inedită în care poţi vizita ceea ce ţi-ai propus: Hong Kong, Macao, Beijing, Shanghai, Xian, Guilin, pe lângă călătoria cu croaziera pe Fluviul Li. Circuitul Chinei va dura 14 zile în perioada cuprinsă între 3 şi 16 septembrie.

Veste bună: acelaşi pachet promoţional se repetă o lună mai târziu. Cu DalTravel, te bucuri şi de perioada 15 – 28 octombrie 2019. Preţurile în acest circuit al Chinei stau la alegerea grupului de turişti: 1.690 sau 1.890 de euro / loc în cameră double, respectiv 400 sau 430 pentru supliment single.

Încă o super-ofertă: Poveste Chinezească este un circuit al Chinei pentru 2019 care include traseul Shanghai, Kunming, Shilin, Drumul ceaiului, Yunnan, Dali, Xizhou, Lijiang, Baisha, Zhangjiajie, Chengdu, Chongqing, Fengdu, Shibaozhai, Defileul Qutang, Defileul Wuxia, Defileul Xiling, Yichang, Parcul Naţional Zhangjiajie. Călătoreşte timp de 15 zile în mistica ţară chineză. Pachetul turistic va începe în 18 septembrie şi se va încheia în 2 octombrie, cu tarife de 2.230 de euro / cameră double şi 540 de euro pentru supliment single.

Dal Travel este o agenţie de turism şi ticketing, reprezentând unul dintre cei mai importanţi Tour Operatori din România. Se află de 19 ani în domeniul serviciilor turistice, dobândind calităţi profesionale de înaltă calitate.

Citeste si 3 circuite exotice pe care nu le vei uita niciodata