Cum sa gestionati stresul organizarii unei nunti

Cum sa gestionati stresul organizarii unei nunti

Cum sa gestionati stresul organizarii unei nunti

O mireasa si planificatore a propriei nunti trebuie sa invete sa nu fie afectata de stresul pus pe umerii ei inaintea marei zile de nunta. Nu este un secret faptul ca planificarea unei nunti este stresanta! In plus, sa lucrati cu partenerul dumneavoastra si sa luati decizii majore poate fi dificil! In acest articol va impartasesc cateva sfaturi si idei despre cum puteti gestiona stresul organizarii unei nunti.

 

Cum sa gestionati stresul organizarii unei nunti

 

Planificarea unei zile de nunta simple

Cand incepeti sa planificati ziua de nunta mult dorita incepeti sa faceti o lista care sa fie cat mai simpla si concreta. Puteti trece lucrurile importante pe o parte si lucrurile de care va puteti lipsi pe partea cealalta. Este important sa aveti servicii foto-video pentru nunta? Poate va puteti baza doar pe servicii foto nunta de la un fotograf profesionist de nunta care are experienta necesara. Astfel incat va puteti lipsi de partea video pentru nunta. Amintiti-va ca alegerile se fac in doi!

 

Cereti ajutorul familiei

Poate este unul dintre cele mai cunoscute sfaturi, insa nu multe cupluri il pun in aplicare. Familia este un factor de stres pentru o zi de nunta? Indepartati acel stres intr-un mod benefic pentru planurile dumneavoastra si ale persoanei dragi. Puneti delega diversi membri ai familiei sa va ajute cu lucruri care va pot dauna psihic. Pentru a putea planifica o zi de nunta trebuie sa gestionati multi furnizori. De la locatie pana la furnizori precum candy bar, formatie, dj pana la fotograf de nunta sau preoti. Pune-ti membri ai familiei sa vorbeasca cu acestia astfel incat sa scapati de un stres in plus.

 

Faceti sport regulat inainte de ziua nuntii

Este binecunoscut faptul ca sportul ne scapa de stres si pe langa acest lucru veti fi in forma pentru una dintre cele mai importante zile din viata voastra. Vreti sa aratati bine in fotografiile de nunta! Activitatea fizica va elimina stresul si va ajuta sa fiti in forma.

 

Inainte de ziua nuntii sunt lucruri importante de pus la punct. Acestea va pot acumula mult stres pe care il puteti elimina cu aceste sfaturi. Nu uitati sa zambiti si sa va distrati in ziua nuntii!