Asigurarea auto RCA este obligatorie, dar foarte multi soferi prefera sa renunte la ea sau si apeleaza la acest sistem doar dupa ce au trecut printr-o experienta neplacuta. Daca inca nu esti sigur ca asigurarea RCA face parte din kit-ul unui sofer responsabil, noi iti vom oferi motivele pentru care RCA-ul iti protejeaza atat masina, cat si portofelul pe termen lung.

  • Platesti acum, economisesti mai tarziu

Romania se afla pe primul loc in Europa la numarul de accidente rutiere si decese survenite in urma acestora. Imaginazea-ti  o lume fara asigurarea autor RCA: de fiecare data cand ai porni la drum, iti risti efectiv contul bancar cu fiecare kilometru parcurs.

Un accident rutier este mai mult decat un deranj minor. Cu costuri de reparatie ce uneori pot fi astronomice, asigurarea auto RCA iti protejeaza economiile de cheltuieli neasteptate. Pe langa costurile accidentului, polita de asigurare acopera si costurile daunelor provocate de accident.

  • Economisesti timp in cazul unui accident

Daca ai asigurare auto RCA, experienta asiguratorului te va ajuta sa treci peste toate mecanismele neplacute post-accident: ei vor discuta cu asiguratorul celeilalte parti implicate si vor rezolva procesul legat de plata daunelor. Un accident este destul de traumatizant fara a fi nevoie sa te descurci singur.

  • Linistea ta

Poate esti cel mai bun sofer din lume dar asta inseamna automat ca restul participantilor in trafic conduc mai rau ca tine. Asigurarea auto RCA iti ofera protectie financiara atunci cand vina accidentului iti apartine,

O polita RCA te protejeaza de cel care scrie mesaje pe telefon, de cel care schimba benzile fara sa semnalizeze si fara sa se asigure sau de cel care conduce nervos pentru ca vrea sa ajunga acasa mai repede, daca soferul vinovat are o astfel de asigurare Deoarece soferii sunt atat de imprevizibili, niciodata nu stii cand se poate intampla un accident. Asigurarea RCA te protejeaza in acest scenariu.

  • Este obligatoriu din punct de vedere legal

In Romania asigurarea auto RCA este obligatorie din punct de vedere legal. Absenta ei este in afara legii.  Condusul fara RCA poate rezulta in amenzi si retinerea certificatului de inmatriculare. Deci, in afara cazului in care esti un ciclist latent care abia astepta un semn pentru a profita de doua roti si doua picioare, suspendarea talonului iti poate strica rutina si planurile.

Pe scurt, asigurarea auto RCA este o obligatie legala dar si una fata de tine si de investitia si economiile tale. Descopera cel mai ieftin RCA pe platforma online OKasig.ro: vei avea cele mai avantajoase oferte pentru asigurarea auto RCA in doar 7 secunde. Tu trebuie doar sa o alegi pe cea care ti se potriveste. Fara scuze si fara compromisuri!