De ce sa vizitezi zona Bran Moeciu

        Imi place sa vizitez Romania. Avem o tara minunata, cu peisaje de vis, oameni frumosi si mancare delicioasa. Foarte frecvent aleg sa merg in concedii in zona Bran Moeciu, fapt pentru care caut de fiecare data alt loc de cazare Bran Moeciu. Si nu, nu pentru ca nu sunt multumita, ci pentru ca imi place mereu sa incerc ceva nou.

        In ultima vreme am ales vilele si pensiunile din Complexul Craiasa Muntilor, complex cu vile si pensiuni Moeciu de 3 si 4 stele. M-am simtit excelent de fiecare data si primul motiv pentru care imi place sa merg in aceasta zona e faptul ca au servicii de cazare de top. Am mai fost cazata de-a lungul timpului in tot felul de unitati de cazare.

        Insa nicaieri nu m-am simtit la fel de bine cum ma simt in aceste pensiuni Bran Moeciu. Probabil pentru ca imi plac mult si peisajele din jur si imi dau o stare de bine.

Si asa am ajuns la al doilea motiv pentru care imi place zona Bran Moeciu – peisajele. Peisajele in aceasta zona sunt absolut impresionante. Totul e de vis. Aer curat, pasari, tot felul de plante si vietati. Parca esti intr-o alta lume. Departe de zgomot, de poluare si de stres.

        Uneori, daca am o perioada foarte agitata si muncesc mult, la final de saptamana trag o fuga pana la Moeciu. Revin acasa ca noua. Ma simt minunat in aceasta zona.

Si, in final, imi place aici si pentru ca mancarea e foarte buna. Si nu e doar un restaurant Moeciu cu mancare buna, ci mai multe.

        Imi place sa incerc tot felul de preparate pe care nu le-am mai mancat, mai ales cand sunt in concediu. Restaurantele din Moeciu ma rasfata cu ce e mai bun.

        Asadar, daca vrei liniste, aer curat, relaxare, mancare buna si peisaje de vis, grabeste-te sa iti faci o rezervare in zona Bran Moeciu.