Orice clipa de neatentie poate avea consecinte neplacute, mai ales cand te afli la volanului unei masini. Un drum de rutina pe care l-ai parcurs de sute de ori poate suferi din cauza unui eveniment neplacut. Asigura-te pentru aceste cazuri cu o polita de asigurare auto RCA. Este gestul responsabil si prevazator!

Asigurare RCA – ce este?

Asigurarea auto RCA este un tip de asigurarea obligatorie de raspundere civila auto, care asigura despagubiri tertelor persoane pagubite in urma unui accident provocat de vehiculul pentru care s-a incheiat polita, pentru daunele materiale si/sau decesul ori vatamarile corporale, inclusiv daunele morale, suferite in acel accident.
Asigurare RCA – de ce imi trebuie?

Asigurarea auto RCA te protejeaza din punct de vedere financiar in cazul unui accident auto. Aceasta asigurare este modul prin care cel prejudiciat primeste obligatoriu despagubiri pentru daunele suferite. Asigurarea auto RCA acopera urmatoarele tipuri de riscuri: pagube materiale, vatamari corporale, decese, pagube produse ca urmare a lipsei de utilizare a autovehiculului avariat si cheltuielile de judecata.

Pentru a proteja propriul autovehicul, ai nevoie de un al tip de asigurare: CASCO.

Asigurare RCA – care este valabilitatea?

Un contract de asigurare auto RCA se incheie pe o perioada determinata in functie de situatia inmatricularii vehiculului (inmatriculare permanenta, provizorie, temporara, in afara statelor membre UE) si poate varia de la 30 de zi la 6 sau 12 luni.

Asigurare RCA – cat costa?

Aceasta intrebare nu are un singur raspuns. Asiguratorii sunt cei care stabilesc tarifele pentru fiecare categorie de vehicul in parte, pentru a fi siguri ca se pot asigura de obligatiile stipulate in polita de asigurare. Factorii luati in calcul sunt tipul proprietarului (persoana fizica sau juridica), motorizare, varsta, etc.

OKasig.ro este interfata online a unui broker de asigurari cu aproape 20 de ani de vechime pe piata asigurarilor din Romania, iar pe OKasig.ro vei gasi online cel mai ieftin RCA. Completeaza un formular simplu si in 7 secunde vei avea toate ofertele de asigurare auto ieftina de la toti asiguratorii nostri parteneri.

Odata ce ai ales cel mai ieftin si avantajos RCA, trebuie doar sa platesti, primesti polita pe email iar originalul iti va fi livrat în cel mai scurt timp (max.48 ore, in functie de locatia de livrare). Astfel vei putea porni linistit la drum stiind ca ai facut alegerea potrivita!