Girls Trip (2017) | Cronica de film

Girls Trip

Introducere | Girls Trip

Girls Trip e despre prietenie, dragoste si are cateva lectii de viata foarte bune. Mi-a placut ca mai ales in a doua parte are un scenariu foarte captivant si pot spune ca este destul de real. Veti vedea ca multe dintre intamplarile de acolo sunt lucruri cu care multe persoane se confrunta si in viata de zi cu zi.

Rezumat | Girls Trip

Patru vechi prietene ajung in New Orleans pentru Festivalul Essence, loc in care isi vor aminti de noptile pierdute din tinerete, isi vor redescoperi latura salbatica si cheful de distractie. Cocktailurile, dansul, muzica, flirturile si certurile vor acapara lumea fetelor care deja se obisnuisera cu o viata linistita si toate astea vor face din film o comedie la care vei rade de la inceput pana la sfarsit.

Opinii | Girls Trip

Prima parte a filmului nu e deloc wow si daca nu te prinde intr-o stare buna s-ar putea sa te plictiseasca putin. Partea buna e ca apoi recupereaza foarte repede si actiunea se transforma intr-o insiruire de momente amuzante care vor rezulta intr-o portie buna de ras.

Imi place cum sunt construite personajele si poti vedea evolutia lor pe parcursul filmului, avem parte si de un triunghi amoros care e prea putin exemplificat dupa parerea mea si scenele de girls gone wild din film sunt fix ceea ce iti trebuie ca sa te pui pe ras.

In rest, asa cum ziceam si la inceput, avem parte de cateva lectii de viata importante si o sa ma opresc aici cu articolul pentru ca n-as vrea sa va dau spoilere, dar va recomand si aceasta lista de filme bune pentru a citi o lista de productii cinematografice care merita vazute.

Regizor: Malcom D. Lee.
Scenariu: Erica Rivinoja, Kenya Barris.
Actori principali: Regina Hall, Queen Latifah, Jada Pinkett Smith.