Închiriere depozit frigorific București – 4 lucruri de luat în considerare

Deoarece tot mai multe companii mari și mici profită de spațiul de depozitare în afara locului, companiile startup sunt încurajate să facă același lucru. Închirierea spațiului de depozitare a depozitului poate fi mult mai ieftină decât dedicarea biroului pentru depozitare și, odată ce vremurile devin mai dure în întreaga lume, este important să economisiți costuri ori de câte ori este necesar.

Atunci când intenționați să închiriați un depozit frigorific in Bucuresti, luați în considerare aceste sfaturi – alegerea nepăsătorului spațiului de depozitare poate cauza cheltuieli inutile.

Ce plănuiești să stochezi?

Unele companii aleg să stocheze materiale de birou și echipamente în afara locului, deoarece astfel de articole nu sunt necesare zilnic și pot ocupa doar spațiu în birou. Alții intenționează să stocheze mărfuri perisabile pentru a le vinde la o dată ulterioară. Indiferent de ce intenționați să stocați, vă puteți face să luați un depozit care să fie aproape de birou și să vă poată păstra obiectele în condiții bune până când veți avea nevoie din nou.

Cat planuiesti sa depozitezi?

Cele mai multe spații de depozitare sunt mici – aproximativ cinci pe zece metri ca regulă largă – dar acest lucru este adesea mai mult decât suficient pentru majoritatea companiilor. Încercați să faceți un inventar de articole (și cât din fiecare) pe care intenționați să le depozitați și să aflați cât spațiu de stocare aveți nevoie. Preluarea unui spațiu de depozitare mai mare decât ceea ce aveți nevoie într-adevăr poate duce la costuri inutile, atunci când ați putea economisi compania ceva bani.

În cât timp intenționați să vă depozitați obiectele?

Când intenționați să depozitați mărfuri perisabile, veți avea, fără îndoială, timp de schimbare rapidă, în timp ce inventarul biroului și consumabilele pot sta timp de luni întregi. Unele instalații de depozitare oferă rate mai mici pentru depozitarea pe termen lung, în timp ce altele fac contrariul. Decideți cât doriți să păstrați obiectele, apoi găsiți o unitate de stocare din apropiere care oferă cele mai bune tarife pentru intervalul dvs. de timp.

Aveți nevoie de facilități speciale în apropierea spațiului de depozitare?

Companiile care folosesc spațiul de depozitare ca un centru mic de distribuție apreciază că dispun de facilități speciale, cum ar fi spații de birou, săli de întâlnire, stații de cafea și locuri de dus și de dormit, în apropierea spațiului de depozitare. Multe facilități de depozitare oferă aceste servicii pentru a găzdui astfel de clienți. Dacă credeți că va trebui să investiți într-o instalație cu astfel de facilități, atunci fiți pregătiți să vă despăgubiți ceva mai mult pentru costurile de stocare.

Indiferent ce intenționezi să stochezi, există un spațiu de stocare pentru toată lumea. Tot ce trebuie să știți este exact ceea ce are nevoie compania dvs. și este doar o problemă de a găsi cea mai bună pentru dvs.

Pattson este proprietarul Omni Global Pte Ltd, o companie care oferă servicii de stocare, distribuție și logistică de depozite de înaltă calitate pentru startup-uri, precum și companii consacrate.

Pentru mai multe informații despre depozitul nostru în depozit și alte servicii logistice, vizitați site-ul nostru Omni Global la http://www.omniglobal.com.sg

Te-ar putea interesa si articolul Beneficiile inchirierii spatiului depozitului pentru afacerea ta din Bucuresti