Alegerea localului perfect pentru nunta. Care sunt cele mai importante detalii?

Daca trebuie sa organizezi o nunta de la A la Z, este esential sa te pregatesti cu toata fiinta pentru organizare, deoarece de la momentele in care o incepi, pana la momentul in care vei dansa dansul mirilor este o cale foarte lunga.

Organizarea unei nunti este o treaba de mai multi oameni si, din pacate, de cele mai multe ori, de aceasta se ocupa un singur om, sau doi, daca este si mirele destul de angrenat in pregatiri.

Evident, poti sa apelezi intotdeuana la un organizator de nunti, insa daca bugetul nu iti permite, trebuie sa alegi tu tot ceea ce tine de nunta.

Astfel, va trebui sa acorzi atentie fiecarui detaliu si sa incerci sa faci totul ca la carte.

Unul dintre cele mai importante elemente ale nuntii este, de departe, restaurantul.

Exista cateva elemente extem de importante pe care trebuie sa le faci inainte de a alege restarantul, care te vor ajuta sa faci acea alegere care ti se potriveste cel mai bine:

Fa o estimare cat mai buna a bugetului si a numarului de invitati.

Asta este, trebuie sa aproximezi iar aproximarea trebuie sa fie perfecta, pentru ca in caz contrar s-ar putea sa intampini cateva probleme.

Chiar daca nu ai o lista finala a invitatilor, trebuie sa te gandesti statistic la numarul care ar putea sa renunte si la numarul de oameni care ar veni 100%. In felul acesta iti poti planifica fiecare pas, inclusiv bugetul.

Evident, in functie de acest criteriu vei alege salonul de nunta, care nu trebuie sa fie nici prea mare, nici prea mic.

Gandeste-te bine la stilul nuntii.

O nunta trebuie sa aiba stil, asadar, trebuie sa te focusezi asupra temei si sa alegi una iesita din tipare. Poti cere sfaturi in acest sens, sau poti tine cont de propria intuitie.

Ceea ce este important insa, este sa alegi acea tema care sa te faca pe deplin multumita.

Tine cont de mancarea pe care o ofera restaurantul.

Este, poate , cel mai important aspect. Desi oamenii nu vin la nunta cu scopul de a manca, isi doresc totusi o mancare cat mai delicioasa si cat mai aspectuasa.

Testeaza fiecare meniu pe care ti-l ofera restaurantul si in cazul in care sunt elemente care nu iti plac, incearca sa le schimbi.

Pana la urma, aranjarea pe farfurie este o arta, iar nunta ta trebuie sa fie o poveste.