Mobilo Credit incurajeaza vacanta!

Pentru toti clientii si viitorii sai clienti, Mobilo Credit a lansat pe site-ul oficial si pe pagina de Facebook o campanie care le permite utilizatorilor sa castige ZILNIC cate un card-cadou in valoare de 200 de lei. Cardul este in format electronic si se poate folosi in reteaua magazinului eMag.

Campania se numeste “carduri cadou pentru planuri de vacanta” si incepe pe data de 16 iunie. In timpul campaniei, toti cei care vor solicita un credit nebancar rapid, fie online, fie prin intermediul aplicatiei pentru mobil, vor fi automat inscrisi la tragerea la sorti care le poate aduce marele premiu. Mobilo Credit a pus la bataie 15 carduri-cadou: cate unul pentru fiecare dintre cele 15 zile de concurs!

Scopul campaniei este acela de a sprijini si de a incuraja turismul in randul persoanelor care isi doresc sa plece in vacanta, dar se tem de costuri sau nu dispun de toata suma necesara. In aceasta situatie, un credit nebancar simplu este solutia care poate ajuta la formarea vacantei ideale. Iar timp de 15 zile oricine aplica pentru un credit de vacanta poate castiga un card-cadou in valoare de 200 de lei.

Mobilo Credit IFN S.A. este o institutie financiara care se bucura de elanul tineretii, dar care este infiintata pe umerii unei echipe cu o experienta solida in industria serviciilor de finante. Misiunea noastra este aceea de a permite utilizatorului sa aiba acces la microfinantari express de oriunde, folosind doar un telefon mobil conectat la internet. Mobilo Credite de asemenea a dezvoltat prima aplicatie de pe piata imprumuturilor rapide pe termen scurt, care este disponibila in mod gratuit atat pentru sisteme Android, cat si pentru IOS.