Panica, panica, panica, vrea copilul pe motor | InstructorulTau.Ro

Cam asta mi-a rasunat in minte cand mi-a spus gales ca vrea sa dea de permis, dar musai de categoria A1 sau A2, in functie de ce motocicleta reusim sa-i cumparam. Am ridicat ochii spre capul de familie, care impartasea aceeasi schipire a ochilor cu progenitura si am realizat ca sunt singura pe teren ostil. Sotul urma sa isi retraiasca tineretea prin fiu, in timp ce mama fiului urma sa traiasca probabil un cosmar cu repetare la fiecare plimbare pe doua roti.

Am decis ca nu ma voi resemna, dar nici nu o sa ma pun de-a curmezisul, stiind cumva ca incapatanarea se mosteneste pe linie materna si voi avea clar ceva de furca. Asa ca am decis sa imi investesc energia in ceva mai util – in gasirea unor oameni de incredere, care sa il invete pe copil cum sa ramana in siguranta, protejand astfel in acelasi timp si mintile maicutei sale. 

Am inceput cercetarea din online, ca sa fac usor o prima triere. Am cautat scoala de soferi categoria A Brasov si am pus intr-un excel aspectele pro si contra are finalistelor. Asa am ajuns sa ma duc peste niste oameni care nu stiau, saracii, despre nebuna care le trecea pragul, gandind inocent ca as putea fi o clienta normala, care vrea sa se intereseze un pic. Niciuna din cele doua companii nu se astepta sa treaca printr-un interviu bine pus la punct, o vizita aproape tehnica in parcul de motociclete si un one on one cu cel mai bun instructor al lor. Acum mostenitorul este inscris la scoala de soferi Brașov instructorultau.ro, iar mama lui incearca sa se consoleze cu gandul ca mai dureaza pana isi ia carnetul, apoi pana isi ia motorul, ca doar nu o sa i-l cumpere parintii.