Playstation 5 rezolva o problema importanta. Vezi care!

Playstation 5 rezolva o problema

Se pare ca Playstation 5 a reusit deja sa rezolve o problema foarte importanta. Consola aceasta se lanseaza anul viitor, japonezii deja anuntand acest lucru. Ei incearca acum sa mai rezolve cateva dintre probleme care au mai aparut intre timp. Aceasta consola va va oferi o putere foarte mare, aceasta fiind revolutionara din punctul de vedere al dotarilor. Ea va dispune de o noua generatie AMD Zen 2 CPU, dar si de un Navi GPU SoC. Consola mai promite si o calitate 4K, dar si o super putere de functionare.

Playstation 5 rezolva o problema

In ceea ce priveste jocurile video, ea va functiona fara nici o problema, aceasta fiind o consola foarte puternica. Sony a pregatit asadar aceasta consola si este pregatit sa o ofere tuturor jucatorilor. Sony promite asadar putere, ei dorind sa lucreze in colaborare cu dezvoltatorii de jocuri. Acestia se vor bucura asadar de niste console extrem de rapide, dar si pe placul lor. O astfel de consola probabil ca se va vinde la anul foarte bine, dezvoltatorii, dar si persoanele cu experienta fiind deja incantate de ea. Tranzitia de la PS4 la PS5 trebuie sa se faca usor si fara nici u nfel de prooblema. Ea trebuie facuta usor atat pentru utilizatori, cat si pentru dezvoltatori.

Acest lucru va insemna ca toate jocurile pentru PS4 vor merge si pe PS5. Ele vor fi insa adaptate unor procesoare mai performante. Veti putea juca jocurile respective la o putere de rulare mult mai mare. Aceste jocuri vor reusi astfel sa functioneze foarte bine si vor fi pe placul vostru. Multe surse de pe piata sustin asadar ca PS5 se va lansa anul urmator, in luna decembrie.

Nu se stiu inca prea multe detalii cu privire la pret, dar din ce s-a auzit pana acum, probabil ca aceasta consola va costa in jur de 500 de euro. Pretul este insa unul destul de mare si e posibil ca Sony sa aiba probleme, mai ales ca are si rivalul Microsoft cu Xbox care se pregateste de noutati. Ramane de vazut ce se va intampla pe viitor cu acest nou device produs de Sony.