Produsele din gratare de otel de la Asco Industrial Gratings – solutii optime pentru o exploatare de lunga durata

Asco Industrial Gratings este o companie care comercializeaza gratare industriale, garduri din otel si alte produse realizate din gratare de otel. De-a lungul timpului, in oferta companiei au fost introduse produse ce au reusit sa castige increderea unor nume mari din industria romaneasca, cum ar fi Ikea Bucuresti, Park Lake Bucuresti, Petrom sau institutii publice precum Metrorex si Statia de epurare a apelor menajere Bucuresti.

Astazi, oferta celor de la Asco Industrial Gratings este compusa din mai multe categorii de produse, gasite in depozitele fizice din Bucuresti, Brasov, Constanta, Timisoara sau Tecuci. Printre aceste produse se numara si urmatoarele:

  • Gratare pentru parasolare, pentru protectie copaci sau pentru alte variante de exploatare;
  • Rigole destinate traficului greu;
  • Capace de canal antivandal care se fixeaza foarte bine in beton, insa pastreaza flexibilitatea de a putea fi deschise oricand;
  • Trepte pentru scarile din zonele industriale. Sunt trepte extrem de rezistente la incarcari mari si foarte mari;
  • Garduri. Gardurile sunt construite din gratare din otel si pot avea diverse dimensiuni ale ochiurilor de plasa, in functie de destinatie;
  • Porti. Sunt porti robuste, insa destul de usor de manevrat, care pot fi automatizate cu usurinta;
  • mobilier stradal, precum bancile din gratare. Exista o multime de variante de mobilier stradal ce poate fi realizat din gratare din otel.

Toate produsele Asco Industrial Gratings sunt atent desenate si gandite, pentru a fi cat mai eficiente

Pentru a ajunge in punctul in care sunt comercializate, produsele trebuie sa treaca prin departamentul tehnic care le deseneaza tinand cont de toate standardele internationale pentru diverse utilizatori. Pentru calcule si tolerante se respecta standardul RAL GZ 638, in asa fel incat produsele sa poata face fata tuturor solicitarilor la care sunt supuse. Productia respecta cu strictete sistemul de management al calitatii confortm SR EN ISO 9001/2015 si numeroasele standarde impuse de autoritati pentru calitatea materialelor, pentru zincarea la cald sau pentru sudura.

Pe langa o planificare foarte buna a productiei, produsele beneficiaza si de o serie de elemente care pot ajuta beneficiarii:

  • Desene si liste cu pozitii din plan, pentru o instalare foarte usoara;
  • Sisteme de fixare de foarte buna calitate.

Cei care doresc produse industriale din gratare de otel sau diverse alte produse foarte rezistente, care pot fi exploatate pe termen lung, pot apela cu incredere la ascogratings.ro.