Practic, in orice domeniu de activitate, este necesar un mobilier sau structuri pentru a stoca ceva. Astfel de rafturi metalice permit mentinerea ordinii si ofera o buna vizualizare.

Magazinele au nevoie de rafturi magazine pentru a stoca atat produsele alimentare cat si produsele industriale de orice fel. Desigur, orice industrie producatoare, in care echipamentele de depozitare reprezinta un element important, utilizeaza in mare masura rafturi metalice pentru depozitarea produselor finite.

Un raft metalic este un sistem deschis de stocare, care include posturi verticale si rafturi de dimensiuni diferite si de diferite inaltimi. Usurinta utilizarii unui astfel de echipament este aceea ca rafturile pot avea un design pliabil.

Daca este necesar, poate fi usor transportat intr-o alta incapere si intr-un timp scurt, pentru a transforma o alta incapere  intr-un magazin. Exista, de asemenea, modele mobile de rafturi care permit utilizarea unor mecanisme speciale pentru a le misca liber in interior.

Rafturile metalice sunt fabricate din otel cu o rezistenta sporita, ceea ce asigura o durata lunga de viata acestui echipament si o depozitare sigura. In plus, fata de rafturi metalice, sunt folosite adesea, dulapuri metalice.

Un astfel de mobilier este indispensabil pentru un magazin. Rafturile metalice moderne nu reprezinta acum doar un sistem de depozitare, ci si o modalitate de a expune marfa pentru vanzare, deoarece au un aspect estetic frumos, si pot atrage cu usurinta potentialii clienti.

Un raft metalic este un echipament modern, fiabil, utilizat pe scara larga in comert, productie si sectorul serviciilor. Rafturi metalice se gasesc intr-un  numar mare de soiuri.

Acestea reprezinta cel mai comun tip de rafturi metalice.  Rafturile metalice au un design pliabil, precum si dimensiuni compacte cu o capacitate mare de incarcare, ceea ce face ca acestea sa devina versatile si multifunctionale.

De asemenea, aceste dispozitive sunt usor de folosit, deoarece  au o capacitate de incarcare relativ ridicata si ofera posibilitatea modificarii numarului si amplasarii rafturilor in functie de dimensiunea si cantitatea marfurilor.

Rafturile metalice pentru magazin sunt constructiv impartite in 2 grupe. Rafturile metalice din primul grup sunt utilizate pentru a plasa incarcaturi de pana la 150 kg pe un raft, iar cel de-al doilea grup este conceput pentru sarcini mai mari: pana la 1200 kg.

De asemenea, acestea  pot fi realizate atat mobile, cat si stationare, insa indiferent de tip sunt usor  de asamblat si demontat. Datorita designului, permit schimbarea pozitiei in inaltime, in functie de nevoile magazinului. Pe astfel de rafturi metalice pentru magazin, poti depozita  documente, carti, papetarie, produse alimentare si nealimentare.

Rafturile metalice de tip consola sunt structuri destinate depozitarii si incarcaturilor lungi si supradimensionate. Rafturile metalice de acest tip, sunt realizate cu stalpi verticali, consola portanta si grinzi de legatura. Acestea sunt destinate depozitarii de materiale lungi si mari, cum ar fi tevi, profile metalice, placi, cabluri, foi metalice, rulouri, cutii electrice, bare de fier, tabla laminata, cherestea etc.

Suporturile metalice de consola se disting prin capacitatea mare de incarcare si durabilitate. Rafturile metalice pentru console  sunt usor de instalat si de operat. Acestea sunt asamblate folosind imbinari filetate. De asemenea, acestea sunt fiabile si usor de instalat datorita conexiunilor lor.

 

Citeste si Rafturi pentru  depozitare pentru afacerera ta