Tot ce trebuie sa stii despre laptisorul de matca crud si pur

Ce este laptisorul de matca

Exista mai multe tipuri de laptisor de matca, si anume: laptisor de matca pur, laptisor de matca crud, laptisor de matca sub forma de capsule sau fiole. Acesta este unul dintre cele mai valoroase si uimitoare produse de apicultura. Este un elixir miraculos, cu care albinele hranesc descendentii si regina, care va umple stupul cu noi si noi muncitori harnici.

Laptisorul de matca poate fi considerat un analog al laptelui, deoarece toate mamiferele de pe planeta noastra, inclusiv oamenii, se hranesc cu acest lichid extrem de hranitor, mai ales pentru copii, gasind  totul in compozitia sa. Cu toate acestea, albinele nu au glande mamare, dar, totusi, reusesc sa-si faca din lapte una dintre cele mai bogate substante din natura.

Produsele create de albine au inceput sa fie utilizate in mod activ inca din vremurile antice. Laptisorul de matca pur sau crud merita o atentie deosebita, datorita proprietatilor sale medicinale. Inainte de a lua compozitia, trebuie sa te familiarizati cu toate subtilitatile sale.

Proprietatile medicinale ale laptisorului de matca

        Sistemul nervos central. Utilizarea corecta a produsului va normaliza activitatea sistemului nervos. Laptisorul de matca promoveaza cresterea sintezei celulelor din maduva spinarii si a creierului. In plus, produsul prezentat are un efect pozitiv asupra starii generale de sanatate, ajutand organismul sa absoarba mai usor glucoza. De asemenea, consumul sistematic va mentine tensiunea constanta, va reduce nervozitatea crescuta si tendinta spre o stare depresiva.

Laptisorul de matca crud are un efect pozitiv asupra starii vaselor de sange. Proprietatile medicinale se manifesta prin faptul ca peretii devin din ce in ce mai puternici si elastici. De asemenea, trebuie sa stii ca acesta imbunatateste in mod semnificativ compozitia sangelui. Toti indicatorii importanti revin la normal.

        Tractul gastrointestinal. Prin aportul regulat de laptisor de matca, se stimuleaza activitatea tractului gastro-intestinal.

        Sistem endocrin si locomotor. Laptisorul de matca pur are un efect benefic asupra sistemului endocrin, stabilizandu-i activitatea. Produsul apicol contine in compozitia sa o cantitate impresionanta de hormoni benefici. Administrarea sistematica a produsului pe o perioada scurta de timp va restabili activitatea afectata a cortexului suprarenal si va reglementa activitatea glandelor endocrine.

        Sistemul genital si urinar. Laptisorul de baza stimuleaza sistemul urinar al femeilor si al barbatilor. Proprietatile medicinale se manifesta in functie de modul de administrare a materiilor prime. De asemenea, produsul are un efect pozitiv asupra potentei la barbati si amelioreaza starea in timpul menstruatiei la femei. Are capacitatea de a normaliza toate procesele metabolice. Compozitia elimina efectiv toate componentele daunatoare si produsele de descompunere din tesuturile umane.

Te-ar putea interesa si articolul Superputerile laptisorului de matca