Vizitează Clujul în mașina pe care ți-o dorești

Vrei să vizitezi Clujul sau ți-ai programat o călătorie de afaceri, dar călătoria cu trenul și plimbarea cu bagaje sunt prea obositoare?

Atunci este momentul să te orientezi spre serviciile unei firme de închirieri auto. O firmă de închiriere mașini, care să aibă filiale atât în București , cât și în Cluj este varianta perfectă pentru a beneficia doar de servicii de calitate.

Alege o companie cu vechime de câțiva ani, care se caracterizează prin promtitudine și atenție la toate detaliile necesare pentru că închirierea unei mașini de la noi să fie o experiență plăcută, confortabilă și sigură.

Ce servicii sunt incluse?

Mai întâi trebuie să te decizi dacă dorești o închiriere pe termen scurt, mediu sau lung.
Livrarea și returnarea autovehiculelor urmează să fie făcută la și de la adresa indicată după o inspecție detaliată a autovehiculului pentru a asigura nivelul de siguranță ridicat și confort în exploatare. Mașina va fi livrată cu rezervorul plin și de asemenea spălată atât în interior, cât și în exterior.

Asigurări, impozit, rovinieta, ITP, revizii, etc sunt asigurate pentru toate mașinile, trebuie doar să alegi ce mașină îți dorești. ținând cont că toate mașinile au o vechime de maxim 3 ani.

Pentru toate inchirierile auto din Cluj este asigurată asistență rutieră și telefonică non stop, iar în caz de imobilizare, vehiculul este înlocuit.

Cum solicit o închiriere auto în Cluj?

Mai întai, alegi dată și ora la care ai nevoie de o închiriere auto în Cluj, apoi te decizi care este mașina pe care vrei să o închiriezi și pe ce perioadă. După aceea, îi contactezi pe cei de la firma de închiriere auto și stabilești toate detaliile. Poți face acest lucru fie telefonic, fie prin email.

În ceea ce privește înnapoierea mașinii, lucrurile decurg la fel de simplu.

Astfel, datorită firmei de închirieri mașini din  Cluj, nu mai trebuie să îți mai faci griji pentru transportul pe perioada șederii tale și nici nu trebuie să te mai plimbi cu bagajele prin oraș pentru a vizita tot ceea ce îți dorești.

Așadar, firma de închirieri auto Otopeni oferă siguranță și confort în călătoria ta spre și de la aeroport, punând pe primul loc respectul față de client, angajați, furnizori, mediu și comunitate, bazându-se pe punctualitate, disponibilitate și flexibilitate.

Așadar, firma de închirieri auto oferă siguranța și confortul necesar călătoriei tale, punând pe primul loc respectul față de client, angajați, furnizori, mediu și comunitate.

Bazându-se pe punctualitate, disponibilitate și flexibilitate, firma de închiriere auto are ca scop creativitatea, dezvoltarea continua și adaptabilitate la tot ceea ce este nou și în special, la nevoile fiecărui client.