Locatii de fotografie pentru nunta in Bucuresti

Daca alegi sa iti organizezi nunta in Bucuresti, trebuie sa te gandesti cu atentie la locul in care vei face fotografiile de nunta. Este adevarat, locatia unde se organizeaza evenimentul este extrem de importanta iar grija pentru invitati trebuie sa fie si ea una foarte mare. Pana la urma, ceea ce conteaza cu adevarat este sa ai amintiri cat mai placute si cat mai vii, iar fotografiile de nunta sunt, fara doar si poate, principalele elemente care genereaza amintiri.

Daca ai gasit un fotograf nunta Bucuresti in care sa ai incredere totala si care sa nu ia pielea de pe tine atunci cand vine vorba despre bani, este timpul sa te gandesti la o locatie unde sa faci sedinta foto care sa genereze poze impresionante.

Din fericire, exista cateva locuri care pot uimi in Bucuresti si care pot lasa amintiri WOW.

Casa Poporului

Este un simbol al Bucurestiului si chiar daca este o cladire comunista, reprezinta una dintre locatiile preferate pentru tinerii insuratei care vor sa faca poze. O sedinta foto aici poate sa ofere imagini impresionante cu una dintre cele mai mari cladiri din lume. Fara doar si poate, Casa Poporului este o locatie perfecta pentru poze.

Sedinta foto la Palatul Mogosoaia

Este un loc ideal, care ofera o curte imensa cu verdeata si flori,dar si o constructie impresionanta prin frumusete. Daca vrei un decor perfect pentru pozele de nunta, atunci cu siguranta Palatul Mogosoaia este o alegere foarte buna.

Palatul Sutu

Situat fix in centrul Bucurestiului, Palatul Sutu este un mediu perfect pentru pozele de nunta si te poate face sa te simti exact ca o printesa care se transforma in regina. Scarile palatului sunt deosebite iar fotografiile facute aici pot fi perfecte, chiar daca fotograful nu este unul extrem de profesionist. Este bine sa suni din timp pentru a te programa pentru poze aici, deoarece sunt foarte multe cupluri care aleg Palatul Sutu pentru fotografiile de nunta.

Calea Victoriei

Ce poate fi mai dinamic decat un loc aglomerat, care sa surprinda foarte bine inima si viata Bucurestiului? Daca vrei sa ai fotografii de nunta animate, atunci poti merge pe Calea Victoriei. Este locul care aminteste de un Bucuresti de mult apus si care ofera o atmosfera unica fiecarei poze.

Pana la urma, orice loc este perfect pentru fotografia de nunta, ceea ce este cu adevarat important fiind fotograful de nunta. Acesta trebuie sa surprinda detaliile  importante si sa dea suflet fiecarei poze.