Termeni si conditii publicare articol

Urmatoarele reguli si conditii vor fi aplicate tuturor vizitatorilor site-ului www.ghid-info.ro

Termenul de utilizator al site-ului www.ghid-info.ro se refera atat la „vizitatori” (cei care doar acceseaza site-ul), cat si la „membri” (cei Inregistrati cu un cont de utilizator pe site-ul ghid-info.ro) Utilizarea sau accesarea ghid-info.ro, folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite de acest website este echivalenta cu acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va trebui sa parasiti acest site. In cazul violarii acestor reguli, ghid-info.ro Isi rezerva dreptul de a aplica toate masurile legale si morale existente.

ACCES SI INREGISTRARE CA MEMBRU

Prin Inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea In siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral In responsabilitatea dumneavoastra.

Trebuie sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. Pentru aceasta folositi obligatoriu adresa contact@ghid-info.ro

In cazul In care considera oportun, Seo Factory poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa Inceteze accesul unui utilizator la continutul siteului sau la o parte a acestui continut.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite doar In scopul declarat al acestui site si anume pentru publicarea autorului oricarui tip de continut publicat pe site. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale utilizatorilor Inregistrati pe site, decat In situatii exceptionale (sentinte judecatoresti, orice alte situatii prevazute de legislatia In vigoare).

Daca detineti informatii privind preluarea acestora baze de date de catre alte persoane sau entitati, va rugam sa ne anuntati In cel mai scurt timp, folosind obligatoriu adresa de email contact@ghid-info.ro

Nu puteti publica, transmite sau face referire In comentariile publicate la urmatoarele:
– informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea „confidential” sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata a unui produs sau serviciu
– texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care Incalca In orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert
– virusi sau orice alte secvente de cod care se dovedesc a fi distructive sau care pot Intrerupe, elimina sau limita functionalitatea site-ului sau a oricaror alte sisteme informatice (hardware sau software).
– jocuri piramidale sau orice alta activitate menita a Insela Increderea unor alte persoane, precum si orice activitati similare unor fapte In privinta carora s-a probat In trecut potentialul infractional

Seo Factory Isi rezerva dreptul de a respinge publicarea unor articole, comentarii sau materiale care nu au legatura cu subiectul la care sunt exprimate, care aduc atingere imaginii unor persoane, care fac afirmatii nefondate, care fac referiri subiective si neIntemeiate la persoane mentionate In articolele publicate, la autorul articolului sau la autorii comentariilor anterioare, care fac reclama sau antireclama unor firme, produse, site-uri web, care instiga la ura, violenta, care contin un limbaj deplasat, care abunda In greseli gramaticale, smiley-uri sau care contin limbaj tip messenger, comentarii scrise In limbi straine s.a.m.d.

Seo Factory Isi rezerva dreptul de a sterge comentarii deja postate pe site sau de a modifica, In sensul stergerii partiale sau totale a continutului acestora. Scrierea unui comentariu nu obliga In nici un fel ghid-info.ro la publicarea sau mentinerea acestuia pe site.

In cazul In care se constata abuzuri In postarea comentariilor, Seo Factory Isi rezerva dreptul de a anula contul utilizatorului care le-a facut, fara nici o avertizare si de a lua masuri pentru invalidarea unui nou cont. In cazuri exceptionale, Isi rezerva dreptul de a bloca accesul la site al utilizatorilor care Incalca acest regulament.

Sunt anulate automat, fara nici o avertizare, conturile care folosesc ca nume de utilizator cuvinte nepotrivite sau obscene, conturile suspecte de spamming sau conturile cu adrese de e-mail invalide, precum si conturile care folosesc adrese de email temporare. Sunt publicate comentariile postate la articolele de pe site, cu exceptia advertorialelor, care reprezinta spatii cu continut exclusiv al beneficiarilor de reclama.

Reglementarile de mai sus sunt valabile si pentru utilizatorii care acceseaza platformele pe care Seo Factory are conturi: Facebook, YouTube etc., identificabile prin termenii „Seo Factory”, care prin continutul lor fac trimitere la site-ul www.ghid-info.ro

Raspunderea pentru continutul revine In totalitate autorilor acestora.

Seo Factory nu trimite emailuri sau mesaje nesolicitate. Daca primiti email-uri sau mesaje, pe orice cale (email, telefonic etc.), care se recomanda a veni din partea Seo Factory, va rugam sa ne anuntati acest lucru printr-un email pe adresa contact@ghid-info.ro, In care sa descrieti mesajul primit. Nu accesati emailurile semnate „Seo Factory” daca nu ati solicitat un raspuns din partea www.ghid-info.ro

Seo Factory Isi rezerva dreptul de a realiza si publica pe site, pe cont propriu, materiale de interes public, dupa cum considera, In virtutea informarii publice obiective si de calitate. Seo Factory Isi rezerva dreptul de a publica, de a amana la publicare sau de a nu publica anumite materiale, In functie de evolutia evenimentelor sau a unor ratiuni proprii, precum si In limita timpului disponibil.

Seo Factory nu publica materiale care au fost trimise si/sau publicate pe alte website-uri, decat In situatii deosebite.

Fotografiile si imaginile video trimise pentru publicare trebuie sa fie originale, neprelucrate, fara sa contina logo-uri sau text.

Seo Factory Isi rezerva dreptul de a publica materialele primite, de a le modifica pentru a capata o forma publicabila, In linia site-ului. Seo Factory Isi rezerva dreptul de a publica materialele In masura timpului disponibil, fara un termen de la primirea acestora. Trimiterea unui material catre Seo Factory nu obliga In niciun fel site-ul la publicarea acestuia.

Materialele vor fi publicate gratuit pe ghid-info.ro, purtand alaturat semnatura autorilor acestora, cu nume integral, initiale, sau alias, dupa dorinta autorului sau autorilor. Imaginile foto si video trimise pe adresa site-ului ghid-info.ro devin proprietatea acestuia.

RECLAMATII

In cazul In care constatati ca pe site-ul www.ghid-info.ro sau pe platformele externe pe care detinem conturi (YouTube, Facebook, Blogger etc.) sunt postate materiale sau comentarii (text, imagini sau video) care nu sunt conforme cu realitatea, care aduc atingere imaginii unor persoane sau Incalca principii morale sau de alta natura, ne puteti contacta pe adresa contact@ghid-info.ro, mentionand calitatea pe care o aveti, materialul incriminat cu link web, motivul pentru care considerati ca s-au Incalcat anumite principii, precum si o adresa de email si un numar de telefon, la care puteti fi contactat/a pentru solutionarea cat mai rapida a eventualelor probleme.

CONTINUTUL DATELOR / COPYRIGHT

SEO FACTORY are drept exclusiv asupra continutului propriu, apartinand editorilor sai. PRELUAREA ACESTUIA SE POATE FACE NUMAI IN BAZA UNUI ACORD SCRIS din partea administratorului. Publicarea articolelor de pe site-ul ghid-info.ro pe alte site-uri va avea obligatoriu mentionata sursa ghid-info.ro si link catre pagina de unde a fost preluat articolul, materialul foto sau video.

„Termenii si conditiile de utilizare” a site-ului www.ghid-info.ro se pot modifica In orice moment, fara vreo notificare prealabila. Vizitatorii sunt invitati sa parcurga periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu modificarile survenite.

Pentru contact, folositi adresa de email: contact@ghid-info.ro.