Pasi pentru a te muta fara probleme

Chiar daca nu te muti dintr-un oras in altul, ci doar de pe o strada pe alta, problemele legate de o astfel de actiune pot sa apara in valuri. Mutarile sunt cu atat mai complicate cu cat orasul este mai mare si pot duce la pierderi substantiale de bani, de timp si de obiecte cu o valoare sentimentala mare, daca nu respectam o serie de criterii.

Cum te asiguri, asadar, ca te muti fara niciun fel de probleme?

In primul rand este bine sa faci un inventar al fiecarui lucru pe care urmeaza sa il muti. In felul acesta poti avea o evidenta foarte clara a tuturor valorilor si nu vei uita absolut nimic in vechea locuinta.

Odata ce ai inventarul, este timpul sa cauti o firma de mutari mobila Bucuresti. Din fericire, ai de ales intre un numar destul de mare de astfel de firme. Pentru a te asigura ca totul este perfect insa, trebuie sa verifici calitatea serviciilor. Alege o firma de mutari care iti poate oferi garantii pentru produsele pe care urmeaza sa le mute, care are asigurari facute la firmele de asigurari si care dispune de cat mai multe instrumente ce ajuta la o mutare. Foliile de plastic, banda izolatoare si masinile cat mai incapatoare sunt elemente extrem de importante, care nu trebuie sa lipseasca din dotarea unei firme de mutari.

Chiar daca ai gasit firma perfecta, nu este suficient. Sunt multi pasi pe care trebuie sa ii faci alaturi de ea.  Odata ce ai ambalat totul in vechea casa, este timpul sa te ocupi de noua locuinta. Fa-ti un plan cu fiecare incapere si incearca sa gasesti locul perfect pentru obiectele pe care le aduci din vechea casa. Adu prima data obiectele foarte mari, cum ar fi piesele de mobilier si abia apoi ocupa-te de obiectele mai mici si de accesorii.

Nu neglija curatenia, asadar, inainte de a muta piesele de mobilier, este bine sa angajezi o firma de curatenie care sa faca luna fiecare incapere a noii locuinte. Modul in care gestionezi mutarea poate sa decida experienta pe care o ai in noul spatiu, asadar, acorda-i atentie maxima.