Sfaturi esentiale atunci cand alegi o firma de curatenie

Nu este nicio rusine in a nu avea chef sa faci curat. Pur si simplu, unii oameni nu apreciaza aceasta activitate. Din fericire, exista si oameni care o apreciaza si care o fac pentru a-si castiga existenta. Asadar, daca nu iti place sa faci curatenie, poti intotdeauna sa apelezi la acestia.
Primul contact cu o firma curatenie insa, poate sa fie destul de dificil. Exista destul de multe astfel de firme si fiecare are particularitatile ei. Evident, nu toate se vor potrivi nevoilor tale si nu toate vor reusi sa faca treaba asa cum ti-ai dori-o tu. Daca analizezi cu atentie fiecare detaliu, sansele sa gasesti o firma de curatenie perfecta sunt foarte mari.

IATA, ASADAR, CATEVA SFATURI ESENTIALE CARE TE AJUTA SA CHELTUIESTI CAT MAI PUTIN SI SA AI REZULTATE SCLIPITOARE:

Cere recomandari. Primul lucru pe care trebuie sa il faci atunci cand alegi o firma de curatenie este sa ceri recomandar. Poti sa iti intrebi familia, prietenii si vecinii despre firmele de curatenie la care au apelat ei. Daca nu gasesti o recomandare care sa te incante, poti cauta pe internet o firma, insa trebuie sa te asiguri ca aceasta detine un portofoliu si are recomandari bune pe forumuri si pe bloguri.

Evita sa optezi pentru firma cu cel mai mic pret. Multi dintre cei care cauta un serviciu se ghideaza dupa pret si aleg firma care il ofera pe cel mai mic. Este cea mai mare greseala pe care o poti face atunci cand angajezi o firma de curatenie, deoarece serviciile pot sa difere extrem de mult. Cu siguranta nu vrei sa platesti si sa realizezi ca o mare parte din mizeria pe care o doreai indepartata este tot acolo. Astfel, pretul trebuie sa fie ultimul factor la care trebuie sa te uiti.

Alege o companie care ofera curatenie pe mp. Este mult mai indicat sa alegi o companie care te taxeaza pentru metrul patrat de curatenie decat pentru una care te taxeaza la ora. Cum , de cele mai multe ori nu vei sta langa cei care fac curatenie, sunt sanse ca ora respectiva sa nu fie folosita la maxim pentru atingerea scopului si automat sa fii nevoit sa platesti mai mult. Daca optezi pentru plata la metrul patrat, lucrurile sunt cat se poate de clare si vei sti de la inceput cat trebuie sa platesti.