Beneficiile vacantelor petrecute la mare!

Beneficiile vacantelor petrecute la mare!

Nimic nu se compara cu distractia de pe litoralul romanesc, mai ales cand vacanta ia loc intr-o statiune precum Venus. Pe langa distractia continua in apa si pe nisip, vacantele petrecute pe litoral au multe beneficii pentru sanatate. Unii s-ar putea sa nu fie de acord, dar unul dintre cele mai bune beneficii ale plajei este cat de epuizat va veti simti dupa aceea. Aceasta epuizare, desi nu este intotdeauna binevenita, inseamna ca veti avea un somn mai bun atunci cand este timpul sa va culcati. Aerul proaspat, care va inconjoara pe plaja, este umplut cu ioni negativi care afecteaza in mod pozitiv capacitatea corpului de a absorbi cat mai mult oxigen. Nivelurile ridicate de oxigen ne permit sa intram intr-un nivel profund de relaxare, motiv pentru care dormiti intotdeauna mai bine dupa o zi in nisip. Expertii sustin ca lucrurile bune despre plaja pot fi resimtite ore, chiar si zile, dupa ce plecati.

Atunci cand va cazati la un hotel in Venus, somnul este mai profund, deoarece hotelurile isi asteapta oaspetii cu paturi confortabile schimbate zilnic in zone cu multa liniste.

Pe langa faptul ca va asigurati ca dormiti bine noaptea, briza oceanului aduce si unele beneficii puternice pentru plaja pentru sanatatea mintala. Cel mai semnificativ dintre aceste beneficii pe plaja este cresterea starii de spirit, deoarece briza rece a oceanului va ajuta sa combateti depresia. Aerul sarat, care contine o multime de ioni negativi, va poate creste nivelul de serotonina, facandu-va mai fericit si mai lung. Prin urmare, conform cercetarii, beneficiile mersului la plaja nu va afecteaza doar sanatatea fizica, ci si sanatatea mintala.

In timp ce absorbtia cantitatilor masive de raze nu este intotdeauna minunata pentru pielea voastra, petrecerea unui timp sub soare este buna pentru sanatatea voastra mentala si este de departe unul dintre cele mai bune beneficii pentru sanatate pe plaja. Caldura din razele soarelui ne afecteaza pozitiv sistemul endocrin. Aceasta parte importanta a corpului este responsabila pentru reglarea metabolismului, cresterii, somnului si a altor functii. Doar sa fiti pe malul marii inseamna ca veti profita de beneficiile activitatii pe plaja. Chiar si in perioada asta este usor sa gasesiti cazare la un hotel in Venus de 4 stele!

Beneficiile de a merge la plaja sunt maximizate atunci cand sunt luate cu moderatie. Stim cu totii ca prea mult soare poate fi daunator pielii noastre, dar atunci cand este luat in doze moderate si intotdeauna cu protectie a pielii, razele UV pot fi de fapt benefice pentru sanatatea pielii. Printre cele mai bune beneficii pe plaja se numara capacitatea soarelui de a ajuta la ameliorarea anumitor probleme ale pielii, cum ar fi psoriazisul, care necesita ca pielea sa se intinereasca mai repede. Cand petreceti timp la soare, pielea voastra devine uscata si se decojeste. Cu un scrub natural, veti avea din nou o piele frumoasa si sanatoasa.

Beneficiile activitatilor pe plaja sunt nesfarsite si, atunci cand sunt facute cu moderatie, pot sustine cu adevarat un stil de viata sanatos.

Hotel Melodia

  • Stațiunea Venus, România – Strada Gala Galaction, Venus, 905504
  • Telefon (9:00-18:00)
  • Telefon Receptie: +4 0241 731 906