Ce tip de rochie de mireasă este potrivită pentru tine și tipul tău de corp? | Edenbride.ro

Există mulți alți factori în stilurile rochiei de mireasă, de la costul rochiei până la designul și stilul pe care îl alegeți, care determină dacă o rochie mireasă este potrivită pentru dumneavoastră. Ghidul de stil pentru rochii de mireasă este ghidul ideal pentru toate formele și mărimile, și acesta vă ajută să găsiți rochia de mireasă perfectă. Nu te descuraja dacă nu ajungi să cumperi aceeași mărime. Rochia de mireasă este piesa vestimentară de mărimea pe care o cumperi pe stradă. Mărimea este doar un număr de pe etichetă. Sunt femei care își cumpără rochia de mireasă cu una sau chiar două mărimi mai mari, așa că sunt necesare modificări pentru o potrivire perfectă. Mai întâi trebuie să-ți cunoșți tipul de corp.

Consultați ilustrațiile de mai jos și decideți care credeți că vă descrie cel mai bine

Măr – Miresele cu bust mai mare vor întâmpina dificultăți în a găsi o rochie care să ofere sprijinul real de care doresc și de care au nevoie.

Ce trebuie evitat: Încercați să evitați rochiile de mireasă fără bretele și decoltate. Aceste articole de îmbrăcăminte oferă mai puțin sprijin și vă pot face să vă simțiți inconfortabil pe parcursul zilei.

Ce să cauți: Orice cu o curea de umăr îți va oferi sprijin instantaneu. Dacă te simți mai confortabil poți purta un sutien.

Dreptunghi – Este posibil ca talia dumneavoastră să nu fie la fel de distinctă ca a altora dacă aveți o formă dreptunghiulară. În plus, este esențial să alegeți un rochie care va atrage atenția asupra taliei tale și îți va prezenta cel mai bine corpul.

Evită aceste tendințe – Rochiile fără bretele pot da impresia că ai umerii mai largi decât tine. De fapt, modelele coloane și drepte nu vor face nimic pentru forma ta, deoarece vrei să-ți subliniezi talia, nicidecum să o ascunzi.

Ce să cauți – rochii mireasă ieftine cu fuste voluminoase pot face șoldurile tale să pară mai mari decât sunt de fapt. Veți avea o formă mai feminină și mai elegantă dacă purtați o fustă sub rochie pentru a împinge și mai mult fusta din corp.

Miresele cu o siluetă de clepsidră au proporții precise pentru umeri, șolduri și o talie zveltă. Există mai multe stiluri potrivite. Curelele sunt accente grozave ale taliei pentru corpul de clepsidră, deoarece accentuează cu adevărat conturarea corpului.

Atenție: decolteul iubit va atrage subtil și elegant atenția asupra sânilor tăi plinuți. Cureaua se fixeaza în jurul taliei tale și iți va accentua curbele.

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le evitați: Evitați volanele, deoarece acestea pot atrage atenția asupra taliei și pot fi nemăgulitoare. Un decolteu înalt vă va înghiți fizicul și vă va împiedica conturarea restului corpului.

Ce să cauți: Puteți să vă definiți talia și să mențineți un aspect feminin optând pentru un design cu picioare drepte. Dacă ai bustul mai mare, alege o rochie cu decolteu mai jos și eventual bretele.