Cum îți faci timp ca să scrii pe blog

timp ca să scrii pe blog

Fie că ți-ai făcut blog cu scopul de a câștiga bani din el sau doar din pasiune pentru a vorbi despre ceea ce îți place sau despre cele mai faine locuri din oraș, vine o perioadă în viața oricărui blogger în care nu mai are timp să scrie.

Până la urmă, timpul nu e nelimitat și trebuie să-l împărțim cumva. De exemplul eu prefer să-l împart între blogul meu personal, festivalurile la care particip, evenimente și metodele mele de relaxare preferate: filmele și serialele.

timp ca să scrii pe blog

Mulți ar spune că nu te interesează destul de mult blogul dacă nu-ți faci timp pentru el. Tind să le dau dreptate, dar doar pe jumătate.

Este adevărat că dacă îți dorești să faci ceva cu adevărat vei găsi timp, dar este adevărat și faptul că sunt momente în viață atât de încărcate de evenimente încât pur si simplu nu mai ai timp nici de cele mai dragi hobby-uri ale tale.

Soluția cu care am venit eu în situațiile de genul acesta este simplă. Am început să programez în calendar subiecte despre care vreau să scriu și astfel știu să-mi rezerv timp pentru a avea un număr minim de articole pe blog în fiecare lună.

Nu o să postez aici planul pentru că ceea ce funcționează pentru mine sigur nu va funcționa pentru toată lumea așa că mai degrabă o să ofer o privire de ansamblu asupra lucrurilor despre care scriu și cum le-am ales.

Am zis la început că metodele mele preferate de relaxare sunt privitul show-urilor televizate și capturarea momentelor în imagini. Ei bine, de aici îmi vin întotdeauna idei pentru că am un articol cu seriale bune căruia îi adaug nume noi în fiecare lună, iar pe partea de foto am un portofoliu și adesea construiesc povești pentru articole în jurul imaginilor pe care le suprind în vacanțe sau la turele din oraș.

Ideile nu se vor opri aici, pe blogurile personale prind foarte bine și poveștile. Ți s-a întâmplat ceva amuzant la coadă la mega? Foarte bine scrie pe blog. La fel cu orice astfel de întâmplare, eu chiar mă gândeam să încep o serie de articole cu întâmplări amuzante din ratb sau din trafic.

Sper ca acest articol să vă vină în ajutor în cazul în care și voi v-ați lovit de problema asta a lipsei de timp pentru scrierea articolelor pentru blog și dezvoltarea contentului pe care vi-l doriți.