Jerbele funerare și importanța acestora

Din păcate, cu toții trecem la un moment dat prin momente grele, cauzate de pierderea unei persoane dragi. iar orice gest frumos poate alina puțin din suferință.

O jerbă funerară reprezintă un ultim omagiu adus celui trecut în neființă și în același timp un mod elegant de a îți prezența condoleanțele și mesajul tău de adio. Trebuie doar să alegi o jerbă de elegantă și de calitate de la o florărie online din București, care te va ajută să onorezi memoria celor trecuți în neființă și tot odată te ajută și să treci peste momentele grele ușor și grațios.

Toate florile sunt proaspete si parfumate, iar fiecare aranjament este gândit pentru a sugera respect; conținând flori cu reputatie funerara – cum ar fi garoafe, crizanteme, anthurium, crini sau gerbera, in combinatii de bun gust.

Poți alege între mai multe combinații de flori și designul vel mai potrivit pentru a aduce un ultim cadou persoanei decedate. Coroanele funerare pot fi confecționate din garoafe, crizanteme, anthurium, crini sau gerberă și la cerere pot conține și mesaje personalizate, iar pentru ca să nu mai pierzi timpul căutând prin magazine , poți comandă jerbe funebre online exact în designul și cu mesajul pe care  dorești să îl transmiți.

Care este diferența dintre o jerbă funerară și o coroană funerară?

În primul rând, forma diferă. Coroanele funerare sunt realizate sub forma rotunda, lacrima sau inima, în timp ce jerbele funerare sunt doar de forma lunguiață sau chiar dreptunghiulara. Dimensiunea diferă și ea. Coroanele funerare sunt de obicei mari, spre foarte mari, iar jerbele măsoară maxim 50 sau 60 de cm ca si dimensiune.

Componenta florala – Coroanele sunt mai pline de flori, pe când jerbele funerare sunt mai simplu decorate, cu putine flori, atent alese și verdeață din plin.

Jerbele funerare își au locul pe sicriu, iar coroanele se așează lângă mormânt sau pe stativ, mai exact în zona de veghe.
Coroanele funerare, la fel că și buchetele și coșurile funerare sunt trimise de obicei de către colegi, prieteni sau cunoștințe iar în majoritatea cazurilor există o anumită tema aleasă pentru flori, la nivel de culori sau o anumită specie , care era preferată celui sau celei trecute în neființă.

Jerbele de flori se realizează de obicei din crizanteme, garoafe sau gerbera. Este indicată alegerea culorii florilor ca fiind albă, galbenă sau roșie. Numărul de flori incluse, în medie, într-o jerbă este de 24.

Pe panglica jerbei funerare se imprimă mesajul care sugerează omagiul, suferința și devotamentul.

 

Citeste si Jerbe funerare premium in Bucuresti