Mierea plina de savoare de la Albina Carpatina este naturala si sanatoasa

Puteti achizitiona produsele comercializate de Apicola Pastoral Georgescu fie online, de pe site-ul Apicola.ro, fie din supermarketuri locale, precum Cora. Cautati eticheta Albina Carpatina pentru a fi siguri ca dumneavoastra si familia dvs. va bucurati de miere naturala si gustoasa, fara adaosuri de indulcitori.

Apicola.ro este certificatul de calitate pe care il doresti atunci cand cumperi miere.

Site-ul care comercializeaza marca de miere Albina Carpatina ofera o varietate mare de produse apicole. Vei descoperi laptisor de matca, suplimente nutritive care sporesc imunitatea, precum Apielixir, polen crud si uscat, pastura si, nu in ultimul rand, miere naturala de cea mai buna calitate. Deasemenea, mai poti alege tonice apicole, biscuiti digestivi pe baza de miere, delicatese din miere si chiar si sapunuri care iti lasa pielea moale, catifelata si perfect hidratata.

Toate aceste produse sunt facute din miere din stupi, colectata de la apicultori cu traditie in cresterea albinelor. Echipa Albina Carpatina are, ea insasi, o traditie de un sfert de secol in domeniul apiculturii, iar toate produsele care poarta aceasta eticheta se bucura de garantia unei mieri naturale, savuroase si plina de beneficii pentru sanatate.

Mierea de albine detine proprietati terapeutice remarcabile. Pentru corpul uman, aceasta functioneaza ca un sprijin pentru sistemul imunitar, cu efect tonic, vitalizant si antioxidant. In plus, mierea nu contine nicio substanta toxica si nici nu ataca corpul uman asa cum o face zaharul procesat. Este indicat ca, pentru o viata sanatoasa, sa se consume dulciuri si deserturi pe baza de fructe proaspete si miere naturala, in loc de cele indulcite cu zahar sau indulcitori artificiali.

Albina Carpatina, un sfert de secol de experienta in apicultura

25 de ani e timp lung, in care se invata secretele cele mai tainice ale stupilor si ale lucratoarelor sale. Pentru a castiga increderea consumatorilor, echipa de la Albina Carpatina a cerut si a obtinut certificarea de management al calitatii ISO 9001:2008 si certificarea de siguranta a alimentului ISO 22000, pe care le detine neintrerupt inca din momentul acordarii. Apicola Pastoral Georgescu se mandreste cu produsele pe care le ofera, cu atat mai mult cu cat acestea sunt conforme legislatiei europene in vigoare. Asta a facut ca, in 2007, Albina Carpatina sa devina prima companie din romania care a fost autorizata de ANSVSA sa efectueze schimburi intracomunitare cu produse apicole, cu numarul H-1 (Honey-1).

In cadrul procesului de lucru zilnic, produsele sunt supuse unui riguros control al calitatii, care incepe din momentul in care mierea este preluata de la apicultor. Se face o scurta evaluare bazata pe culoarea, densitatea, mirosul si gustul mierii, iar in functie de aceasta mierea este acceptata sau respinsa. Din toata mierea acceptata se preleva probe, care sunt trimise la laboratoare acreditate din Uniunea Europeana. Mierea care trece si acest test  este depozitata pe sortimente si loturi, iar fiecare recipient este marcat cu numele furnizorului, cantitatea si alte detalii care ajuta la monitorizare si logistica. Intra in fluxul de productie doar produsele care sunt insotite de buletinul de analize conform cu legislatia in vigoare, iar linia de productie monitorizeaza atent paramentrii oprimi pentru pastrarea proprietatilor terapeutice si nutritionale ale mierii.­­­