Un aspirator aburi si o cafenea – combinatia perfecta pentru o afacere eficienta!

aspirator aburi
aspirator aburi

O combinatie neasteptata, nu-i asa? Totusi, adevarul este ca o cafenea – sau alte afaceri similare – poate avea foarte mult de castigat de pe urma utilizarii unui aspirator aburi. In primul rand, acesta nu necesita solutii specializate de curatare (chimice, corozive) pentru a curata sau dezinfecta o suprafata.

Dupa cum stii, aburul la temperaturi inalte omoara si elimina aproape 100% din germeni, bacterii si microbi. Dupa tratateaunei suprafete cu abur, nu mai ai nimic de facut, eventual stergerea acesteia cu un mop sau o laveta umeda, daca consideri necesar.

Iata alte motive pentru care un aspirator aburi este de mare ajutor intr-o cafenea – poate chiar in cafeneaua ta!

Curatenie garantata in orice colt al afacerii

Spre deosebire de un aspirator obisnuit – fie acesta casnic sau comercial -, aspiratoarele cu aburi sunt insotite de seturi de accesorii cu adevarat complete. Astfel, vei detine cate un accesoriu pentru fiecare colt al afacerii tale, fie ca este vorba despre spatiul de sub sau din spatele echipamentelor greu de mutat. Desigur, colturile nu sunt nicio problema pentru setul de accesorii al unui aspirator aburi.

Este esential sa verifici prezenta acestui set inainte de achizitie, deoarece setul oferit de producator este realizat din materiale de calitate superioara, spre deosebire de seturile si/sau accesoriile universale.

Curatenie rapida, fara solutii si apa

Ai nevoie doar de abur! Nu trebuie sa te complici cu o galeata cu apa sau cu alte solutii care ti-ar putea deranja clientii. Evident, utilizarea unui aspirator aburi poate parea problematica in timpul programului, dar faptul ca nu va trebui sa pui semnul de interzis intr-o anumita zona a cafenelei ii va multumi pe clienti.

In alte cuvinte, orice neplacere poate fi curatata cat mai rapid cu putinta, mai ales daca spatiul de depozitare al aspiratorului este aproape, la indemana. Fii fara grija, aceste aspiratoare nu sunt extrem de voluminoase, dar pot avea o greutate mai mare – in jur de 15-18 kilograme.

Curatenie in profunzime, asa cum trebuie

Ai vreo pata pe podeaua cafenelei tale care te intampina in fiecare dimineata cand deschizi usile afacerii, dar pe care nu o poti indeparta? Aburul va deveni cel mai bun prieten al tau.

Un aspirator aburi curata in profunzime, fix la nivelul suprafetei – astfel, orice pata sau depunere de murdarie este fie eliminata, fie dizolvata intr-atat incat functia de aspirare a echipamentului sa o faca nevazuta.

Aceasta caracteristica este utila cu precadere in afacerile cu trafic mare, precum cantinele. Depunerile de murdarie, fie din sala de mese sau chiar din bucatarie, nu vor face fata aburului, mai ales daca alegi un aspirator puternic, de calitate superioara, precum cele din oferta GeneratoareDeVapori.ro.

Magazinul online Generatoare de Vapori iti pune la dispozitie o suita intreaga de echipamente de curatenie care te pot ajuta sa iti mentii afacerea curata, dezinfectata si sterilizata cu adevarat. Totul incepe cu un aspirator aburi profesional, de calitate superioara – in curand, vei trece si la o masa de calcat profesionala cu statie de abur incorporata sau la un generator de abur eficient, pentru toate echipamentele tale de curatenie pe baza de abur!