Cum se face o injectare acid hialuronic buze?

Din ce in ce mai multe femei sunt constiente de importanta unor buze senzuale si frumoase si pasul catre a le obtine nu este unul foarte dificil. Operatiile estetice si interventiile chirurgicale au devenit o normalitate si indiferent de varsta foarte multe femei sunt pregatite sa le incerce.

Cea mai cautata si aleasa metoda pentru marire buze este tratamentul cu acid hialuronic. Datorita proprietatilor sale si a faptului ca si organismul uman il produce, acidul hialuronic este primit foarte bine de organism si nu provoaca niciun fel de alergie sau reactie adversa dupa injectare.

Injectarile cu acid hialuronic buze dureaza maximum o ora si se fac in puncte bine definite. Scopul acidului este de a reda elasticitatea pielii si de a o intineri, eliminand ridurile si transformand-o intr-una neteda si lipsita de defecte. Datorita proprietatilor sale hidratante, acidul hialuronic ajuta la refacerea celulelor si poate intineri aspectul fetei cu cativa ani. Desigur, depinde foarte mult si de organismul fiecarui pacient, deoarece unoeri o injectare poate fi suficienta pentru urmatoarele 12 luni, pe cand in alte situatii este nevoie de o a doua interventie dupa prima jumatate de an.

Foarte multe femei apeleaza la acid hialuronic buze si pentru a obtine buze mai voluptoase. In acest sens, se va discuta cu medicul specialist care sunt dimensiunile la care acestea aspira si ce fel de pasi sunt necesari pentru marire buze.

Marirea buzelor cu acid hialuronic este cea mai eficienta metoda in prezent, insa pacientele pot opta si pentru alte substante pentru augmentare buze. Fiind puternic vascularizate, buzele necesita un tratament aparte. Injectarile cu acid hialuronic garanteaza rezultate pe termen lung si o marire de volum cat mai naturala, fara a pune organismul in pericol. Datorita faptului ca si organismul produce acid hialuronic, produsul injectat este unul resorbabil si are o vascozitate puternica, ce va persista in tesuturile de la nivelul buzelor.

Procedura de injectare acid hialuronic buze se face fie folosind o anestezie locala, fie folosind o crema anestezica pe baza de lidocaina. Primele rezultate vor fi complete dupa doua saptamani, cand buzele vor capata un aspect armonios si clienta va avea un zambet de neegalat.

Cu toate ca prezinta foarte putine riscuri, injectarile cu acid hialuronic nu sunt recomandate in cazul pacientelor care sufera de o sensibilitate crescuta la acidul hialuronic, sufera de boli autoimune, prezinta infectii la nivelul gurii sau herpes labial activ.

Foarte multe femei apeleaza la procedura de marire buze alaturi de alte interventii, reusind astfel sa trateze mai multe imperfectiuni de la nivelul fetei. Printre cele mai comune interventii asociate celei de marire buze se numara tratamentul ridurilor cu acid hialuronic, tratamentul cu botox, peelingul chimic facial, lipofillingul, mezoterapia si blefaroplastia.

O alternativa la marirea buzelor cu acid hialuronic buze este si injectarea acestora cu grasime proprie. Desi este mai putin ofensiva si mult mai ieftina, dezavantajul in acest sens o reprezinta rapiditatea absorbtiei solutiei de catre organism si reducerea efectele pe termen lung. Cel mai adesea rezultatele sunt vizibile pe o perioada de sase luni.

Pentru mai multe detalii despre acid hialuronic buze pret, Clinica Zone Medical Estet este locul perfect spre care sa va indreptati. Fiind o clinica de lux situata in sudul Bucurestiului si coordonata de Dr. Eugen Turcu, aceasta dispune de echipament medical de ultima generatie si un personal medical cu foarte multa experienta.

Dr. Eugen Turcu este medic primar chirurgie plastica si estetica, Doctor in Medicina si are o experienta de peste 25 ani in chirurgia plastica, iar echipa sa de medici specialisti garanteaza pentru rezultate excelente si recomandari bazate pe experienta.